Kalendarium roku szkolnego

Szanowni Państwo, informujemy, że aktualne kalendarium roku szkolnego jest dostępne na stronie Ministerstwa Edukacji i Nauki. W celu zapoznania się z najnowszymi terminami i wytycznymi dotyczącymi roku szkolnego, prosimy o odwiedzenie ich oficjalnej strony internetowej. Znajdą tam Państwo wszystkie niezbędne informacje, które pomogą w planowaniu i organizacji procesu edukacyjnego. Zachęcamy do regularnego odwiedzania strony Ministerstwa, aby być na bieżąco z wszelkimi aktualizacjami i zmianami w kalendarium.

Aktualne kalendarium znajduje się na stronie Ministerstwa Edukacji i Nauki: https://www.gov.pl/web/edukacja-i-nauka/kalendarz-roku-szkolnego

Podziel się z innymi
Powiązane wpisy
Przypominamy, że nabory do I, II i III klasy trwają! Nie przegapcie szansy na dołączenie do naszej wyjątkowej społeczności. Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych!
W poniedziałek i wtorek mieliśmy przyjemność gościć uczniów i rodziców podczas pierwszych Drzwi Otwartych naszej Szkoły Mistrzostwa Sportowego, które odbyły się w hali sportowej średzkiego Liceum Ogólnokształcącego.
Nasza Szkoła Mistrzostwa Sportowego wkroczy w nową erę dzięki planowanej siedzibie przy Nowym Stadionie 🏟️